Februari 2023
BlogNL

BlogNL (25)

Vakantiesluiting Entertainmentclub The Rosegarden

De zomerperiode is in veel gevallen ook bij ons in de entertainmentclub een periode dat het een stuk rustiger is. Dit is wegens uiteenlopende redenen, maar zal met name te maken hebben met de vakantieperiode door heel het land. Hierom hebben wij besloten om The Rosegarden in Den Helder te sluiten voor de periode van één week. Deze sluiting zal plaatsvinden van 30 juli tot en met 8 augustus.

Na deze korte sluiting/vakantie zullen wij weer vol goede moed voor u open gaan en u voorzien van een sensuele en spectaculaire avond. Hopelijk zien wij u dan ook snel weer terug in onze entertainmentclub in Den Helder!

Lees meer...

Entertainmentclub The Rosegarden heeft weer vacatures!

The Rosegarden in Den Helder is weer geopend, na een zeer moeilijke tijd met meerdere malen een gedwongen sluiting. We zijn dolgelukkig dat het allemaal weer mag en kijken ook zeer positief tegen de komende tijd aan. Onze entertainmentclub is weer open op de normale tijden, maar wel met de aanpassing dat onze club voorlopig op maandag gesloten is.

Alles mag dus weer en dat betekent dat wij u ook weer met open armen ontvangen, echter zijn wij door de coronacrisis een aantal dames ‘kwijtgeraakt’, waardoor wij een nieuwe aanwas van dames goed kunnen gebruiken. Dit geldt voor zowel Nederlandse als buitenlandse dames. Binnen onze gezellige groep meiden voelen nieuwe dames zich snel op hun gemak.

Ben jij iemand die klanten op erotisch en communicatief gebied het helemaal naar de zin kunt maken? Dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! We zijn blij dat alles weer mag, maar hebben nog een lange weg te gaan. Voor meer informatie over onze vacatures, kunt u hier terecht.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze entertainmentclub. En zullen alles in het werk stellen om uw beleving zoals vanouds te maken!

Lees meer...

Entertainmentclub The Rosegarden opent weer de deuren!

Eindelijk mogen wij weer goed nieuws melden! De deuren van Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zijn namelijk weer geopend. Weliswaar zijn er nog vele restricties waar we ons aan moeten houden, maar het begin is er in ieder geval. Van woensdag tot en met zaterdag zijn wij tussen 16:00 uur en 22:00 uur geopend. Wel is de toegang nog altijd op reservering, dus hou hier rekening mee voordat je The Rosegarden wilt gaan bezoeken.

De maatregelen zijn nog altijd streng en liever zouden we met nog betere berichten willen komen, maar een bezoek aan The Rosegarden is in ieder geval weer mogelijk. Kom ouderwets genieten in onze entertainmentclub in Den Helder. Reserveer jouw plaatsje in The Rosegarden door ons te bellen, dit kan vanaf 13:00 uur op telefoonnummer 06-31215245.

Geniet in onze smaakvolle ingerichte kamers van de ongedwongen sfeer die entertainmentclub The Rosegarden te bieden heeft. Op het gebied van entertainment is helaas nog niet veel mogelijk, maar zodra dit ook weer binnen de maatregelen valt, zullen wij hier uiteraard direct actie in ondernemen. Dit zodat wij u de optimale beleving kunnen bieden in onze entertainmentclub.

Echter zitten we tot deze tijd vast aan een aantal maatregelen, waar wij ons vanzelfsprekend aan houden. Zo houden wij de hygiënestandaarden binnen The Rosegarden nauwlettend in de gaten, zodat een veilig bezoek gegarandeerd is.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze sfeervolle entertainmentclub. Reserveer uw plaats vanaf 13:00 uur en dan zien wij u graag op het door u gereserveerde tijdstip (van woensdag tot en met zaterdag tussen 16:00 uur en 22:00 uur) verschijnen.

Lees meer...

Twijfelend het nieuwe jaar in; het is niet anders

Wij van Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zouden het graag anders zien, maar helaas is het momenteel niet anders. We weten niet waar we aan toe zijn en zijn voorlopig nog gesloten vanwege de lockdown. Met het oog gericht op de cijfers, hebben wij er ook nog weinig vertrouwen in dat we na 14 januari 2022 wél de deuren voor onze klanten mogen openen. Overdag bent u natuurlijk nog altijd welkom om met uw eigen gezelschap een van onze kamers te reserveren.

Op 6 februari 2022 viert onze entertainmentclub het 10-jarige jubileum. Echter durven wij momenteel ook geen groots feest in te plannen, gezien de huidige maatregelen lijkt ons dit heel onverstandig. Wij hopen snel met beter nieuws te kunnen komen richting onze klanten, want wij kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen in onze entertainmentclub.

Wij van Club The Rosegarden willen u in ieder geval het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hopen dat u deze in alle gezondheid door zult kunnen brengen. En natuurlijk hopen wij u snel weer te zien bij ons!

Lees meer...

Maatregelen dwingt Entertainmentclub The Rosegarden tot tijdelijke oplossingen

De huidige maatregelen in de bestrijding van het coronavirus vraagt ook bij onze entertainmentclub weer om de nodige aanpassingen. En niet zomaar aanpassingen. Onze openingstijden zijn noodgedwongen drastisch op de schop gegooid. Vanwege de maatregelen moeten sekswerkers verplicht de deuren sluiten vanaf 18:00 uur. Wij hopen dat we u snel van beter nieuws kunnen voorzien, want op deze manier kunnen wij onze klanten niet optimaal bedienen.

Onze openingstijden zijn, in ieder geval voor de komende weken tot 4 december, aangepast. Wij zijn enkel op reservering geopend vanaf 13:00 uur in de middag en sluiten onze deuren, zoals aangegeven, om 18:00 uur. Noodgedwongen moeten wij dus weer het roer omgooien, maar wij blijven niet bij de pakken neerzitten en hopen u op deze manier toch te kunnen verwelkomen in Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder.

Daarnaast kunt u, zoals eerder vermeld in onze blog, nog altijd een kamer bij ons huren. Hierbij kunnen wij u veiligheid (aangaande de maatregelen omtrent het coronavirus) garanderen. Zoals ook eerder vermeld, is prostitutie hierbij niet mogelijk en kunt u de kamers enkel huren met uw eigen gezelschap van maximaal vier personen.

Wilt u bij ons langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom tijdens onze (aangepaste) openingstijden. Wel is het verplicht om van tevoren uw reservering door te geven. Dit kunt u doen door ons te contacteren via 06-31215245. Nogmaals hopen wij snel dat wij u spoedig van positiever nieuws kunnen voorzien, maar momenteel is het even niet anders. Tot die tijd komen we hier samen doorheen en willen wij u in deze stressvolle tijd een aangenaam verblijf bezorgen in onze club!

Lees meer...

Boek nu ook overdag uw kamer bij Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder

Zoals u weet is Entertainmentclub The Rosegarden van dinsdag tot en met zaterdag in de avonduren geopend, maar ook overdag is het tegenwoordig mogelijk om te genieten in de sfeervol ingerichte kamers. Stap in de warme sauna of vertoef een aantal uren lang in het bubbelbad, de kamer is helemaal van u en uw gezelschap.

The Rosegarden biedt twee kamers aan, welke u overdag van maandag tot en met zondag kunt boeken voor minimaal 2 uur en maximaal 6 uur. U kunt kiezen voor een kamer met sauna of een kamer zonder sauna. Belangrijk om te weten is dat prostitutie hierbij niet tot de mogelijkheden behoort en de beide kamers geschikt zijn voor een gezelschap van maximaal 4 personen.

Maak uw arrangement compleet door middel van diverse extra’s. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van de massagetafel (inclusief olie), een heerlijke fles rode/witte wijn of een fles bubbels. Heeft u interesse om een van onze kamers voor een aantal uur te boeken? Dan kunt u deze rechtstreeks boeken via de site van Secret Rooms of Privesauna.nl. Hierbij kunt u direct de eventuele extra opties selecteren om uw verblijf compleet te maken.

Doordat de kamers enkel beschikbaar zijn buiten de openingstijden van The Rosegarden, bent u ervan verzekerd dat u kunt genieten in alle rust en de privacy van u en uw gezelschap te allen tijde gewaarborgd is. U komt via een andere ingang binnen en komt enkel in contact met de gastvrouw.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met The Rosegarden. Wij zijn u graag van dienst en kunnen niet wachten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Lees meer...

Entertainmentclub The Rosegarden toch weer gebonden aan maatregelen

Het zijn roerige tijden en dan drukken we ons nog zacht uit. Waar we een aantal weken geleden nog meer speelruimte kregen, zitten we ondertussen weer gebonden aan diverse maatregelen omtrent de horeca. Alle horecagelegenheden dienen om 0:00 uur gesloten te zijn. Hierdoor lopen wij als entertainmentclub veel klandizie mis. Bovendien is de nabije toekomst hoogst onzeker, want wat gaat er verder gebeuren met betrekking tot de maatregelen? Nederland is momenteel code rood, waardoor toeristen en ook buitenlandse dames huiverig zijn om ons land te bezoeken. En moeten wij straks, na de toch al rustige zomervakantie, weer verplicht de deuren sluiten?

Er zijn veel onzekerheden, maar wij maken er (ondanks alle restricties) het beste van en verwelkomen u graag in onze sfeervolle club in Den Helder! Wij houden ons strikt aan alle maatregelen, welke door de overheid zijn opgesteld. Zo controleren wij uw temperatuur bij binnenkomst en vragen wij u om uw handen te desinfecteren wanneer u onze club betreed.

Hierbij hebben wij ook uw medewerking nodig, want wij willen koste wat het kost boetes voorkomen en bovendien de veiligheid van ons personeel en onze klanten kunnen waarborgen. Dus heeft u klachten welke horen bij het coronavirus, help dan uzelf en onszelf door niet naar onze club in Den Helder te komen, maar door thuis te blijven. Enkel zo kunnen we hopelijk zo snel mogelijk terug naar normaal, zodat wij zonder restricties u een geweldige avond kunnen bezorgen!

Kortom, het zijn onzekere tijden, niet alleen voor u, maar ook zeker voor ons. Maar enkel samen komen wij hier doorheen. Ondanks alle maatregelen, kunnen wij u een zeer aangename avond bezorgen. Daarom hopen wij u snel te kunnen verwelkomen in Club The Rosegarden te Den Helder!

Lees meer...

Werken bij entertainmentclub The Rosegarden? Wij hebben vacatures!

Bij entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zijn wij altijd op zoek naar leuke en enthousiaste nieuwe meiden om ons team te versterken. Wij hebben reeds de beschikking over een gezellige groep meiden, maar mede door het coronavirus kunnen wij een nieuwe aanwas van dames goed gebruiken. Zowel Nederlandse als buitenlandse dames verwelkomen wij graag binnen ons team.

Ben jij iemand die goed met mensen om kunt gaan? Iemand die personen op erotisch en communicatief gebied het helemaal naar de zin kunt maken? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Heb je interesse? Dan maken we graag kennis met je!

Wat verwachten wij van jou?

Je bent sociaal, spontaan en weet klanten te boeien door middel van je uitdagende uitstraling. Wij hebben niet alleen de beschikking over Nederlands sprekende dames, maar ook over dames die de Spaanse en Engelse taal machtig zijn. Beheers jij een buitenlandse taal? Dan is dit zeker een pré! Door middel van je goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om een klik te ontwikkelen met de klant.

Wat betreft de werkweek, ben je vrij om deze in te delen. Onze entertainmentclub in Den Helder is geopend van maandag tot en met zaterdag. Vanzelfsprekend is het voor jezelf en voor ons handiger wanneer je op vaste dagen inzetbaar bent. Zo kun je immers sneller een vaste klantenkring werven.

Onze eisen op een rijtje:

  • Je bent 21 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van Europese identiteitspapieren
  • Je beschikt over een BSN nummer
  • Flexibiliteit is voor jou geen probleem
  • Je weet klanten op alle gebieden te boeien, zodat de kans groot is dat ze weer terugkomen

Wat bieden wij jou?:

  • Vertoeven in een fijne omgeving, waar geregeld entertainment wordt georganiseerd
  • Een gezellig team met leuke dames
  • Een aantrekkelijk salaris

Je treedt in dienst als zelfstandige. De afdracht van de belastingen verzorgen wij volgens het opting- in belastingsysteem. Elke maand ontvang je een salarisstrook conform de gewerkte uren met daarop de bruto en netto bedragen.

Kom met ons in contact!

Herken je je in het bovenstaande verhaal en voel je er veel voor om in ons enthousiaste team te komen werken? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel met Ylona Meeuwis op: +316-31215245. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Lees meer...

Onze deuren zijn weer geopend!

De aangekondigde versoepelingen omtrent de maatregelen rondom het coronavirus gaan door! Dit betekent dat Club The Rosegarden de deuren weer mag openen. Uiteraard dienen wij nog rekening te houden met diverse regels, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze openingstijden voorlopig aan te passen. Verder controleren wij bij binnenkomst elke klant op temperatuur en verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren voordat u onze entertainmentclub betreed.

Vanwege het feit dat de horeca nog altijd niet volledig geopend is, blijft onze entertainmentclub op maandag gesloten. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag van 20:00 uur tot 02:00 uur open en op vrijdag en zaterdag van 20:00 uur tot 04:00 uur.

Binnen Club The Rosegarden kunt u rekenen op een aantal oude vertrouwde meiden, maar daarnaast hebben wij ook aanwas van enkele nieuwe meiden. Zo krijgt onze entertainmentclub een volledig andere dimensie en kunt u uw avond geheel naar eigen smaak invullen.

Heeft u lekker op het terras mogen vertoeven en wilt u deze gezelligheid graag doorzetten tot in de late uurtjes? Kom dan gezellig binnen bij Club The Rosegarden. Wij zijn helemaal klaar voor uw komst en bezorgen u graag een fantastische avond zoals u deze van ons gewend bent. 

Wij hopen snel op meer versoepelingen, maar tot deze tijd gaan wij er volledig voor op de huidige manier en maken we er gezamenlijk een sfeervolle avond van in Club The Rosegarden!

Lees meer...

Club The Rosegarden is gewoon geopend!

Veelvuldig krijgen wij berichten hoe wij omgaan met de strengere maatregelen omtrent het coronavirus. Hier kunnen wij kort en krachtig over zijn: Club The Rosegarden is gewoon geopend! Echter vragen de nieuwe maatregelen wel om medewerking vanuit ons en onze klanten. Vandaar dat we deze nog nader toe willen lichten, dit om boetes te voorkomen.

Vanzelfsprekend rekening gehouden dient te worden met de anderhalve meter afstand binnen het bargedeelte.  Onze openingstijden worden even iets veranderd dan voorheen deze worden , van 20:00 uur tot 02:00 uur en vrijdag en zaterdag  van 20:00 uur tot 04:00 uur zoals u de laatste tijd al van ons gewend was, zullen wij bij binnenkomst uw temperatuur opmeten en u vragen om uw handen te desinfecteren.

Wij doen er binnen Club The Rosegarden alles aan om ook u een veilig bezoek te geven. Zo werden voorheen de kamers door verschillende dames gebruikt. Echter heeft nu elke dame haar vaste kamer en deze houden zij zelf schoon. Zo proberen wij het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk dat we elkaar hierbij helpen. Dus heeft u verkoudheidsklachten of verhoging/koorts, blijf alstublieft thuis. Daar helpt u uzelf, uw omgeving en ons ontzettend mee.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in Club The Rosegarden en hopen u, ondanks de strengere maatregelen, een sfeervolle avond te kunnen bezorgen.

Lees meer...

Over ons

The Rosegarden is een sfeervolle entertainment club in het hartje Den Helder. Deze zeer unieke club, nodigt u uit om eens langs te komen en in een ongedwongen sfeer te genieten van de warme en sfeervolle ambiance.

 

T: 0031(0)223-613216

 

Escort service

De Escort service van The Rosegarden is beschikbaar op openingstijden van de club. U kunt bellen naar 0031(0)-223-613216

The Rosegarden is in bezit van de benodigde vergunningen van de gemeente Den Helder.

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag   gesloten 
Dinsdag   20:00   04:00
Woensdag   20:00   04:00
Donderdag   20:00   04:00
Vrijdag   20:00   04:00
Zaterdag   20:00   04:00
Zondag   gesloten 

Vacatures