Twijfelend het nieuwe jaar in; het is niet anders

door | jan 3, 2022 | Blog

Wij van Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zouden het graag anders zien, maar helaas is het momenteel niet anders. We weten niet waar we aan toe zijn en zijn voorlopig nog gesloten vanwege de lockdown. Met het oog gericht op de cijfers, hebben wij er ook nog weinig vertrouwen in dat we na 14 januari 2022 wél de deuren voor onze klanten mogen openen. Overdag bent u natuurlijk nog altijd welkom om met uw eigen gezelschap een van onze kamers te reserveren.

Op 6 februari 2022 viert onze entertainmentclub het 10-jarige jubileum. Echter durven wij momenteel ook geen groots feest in te plannen, gezien de huidige maatregelen lijkt ons dit heel onverstandig. Wij hopen snel met beter nieuws te kunnen komen richting onze klanten, want wij kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen in onze entertainmentclub.

Wij van Club The Rosegarden willen u in ieder geval het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hopen dat u deze in alle gezondheid door zult kunnen brengen. En natuurlijk hopen wij u snel weer te zien bij ons!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs