Club The Rosegarden sluit niet in de zomervakantie

door | jul 13, 2018 | Blog

Het personeel van uw entertainment club in Den Helder staat het hele jaar tot uw beschikking. Club The Rosegarden is nooit gesloten tijdens de zomervakanties.

Alleen op zondagen komt u het hele jaar voor een dichte deur. Om te kunnen genieten van een lang weekend zijn wij in augustus een aantal maandagen gesloten. Wij sluiten onze deuren op 6, 13, 20 en 27 augustus 2018. In deze weken bent u de overige dagen van dinsdag tot en met zaterdag uiteraard van harte welkom van 20:00 uur tot 04:00 uur.

Spannend entertainment in hartje Den Helder

Uw stoutste dromen komen tot leven bij een bezoek aan onze club. Wij organiseren op gezette tijden entertainment. Club The Rosegarden is voortdurend in beweging. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe boeiende activiteiten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld momenteel terecht voor een niet erotische massage.

Charmante gastvrouwen

Aan onze gezellige bar kunt u genieten van een drankje en een gesprek aangaan met één van onze charmante gastvrouwen. Wij bieden een gezellige ambiance zodat u zich al gauw op uw gemak zult voelen. Onze smaakvol ingerichte kamers bieden u alle gelegenheid om te genieten van de diensten van onze enthousiaste dames.

Regelmatig spannende shows

In onze bruisende club worden ook regelmatig sprankelende shows gegeven. U kunt hierbij denken aan spannende striptease shows en lapdance uitvoeringen. Dit geeft ons net die extra dimensie waardoor onze vaste klanten graag terugkeren in Club The Rosegarden in Den Helder. Wilt u het ook zelf ervaren? Wij heten u van harte welkom en garanderen u dat u zich snel zult thuisvoelen in het gezelschap van onze communicatieve en sensuele dames. Komt u alleen of met een gezelschap? In onze ruim bemeten club vindt u een prima uitgaansgelegenheid.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs