Entertainmentclub The Rosegarden toch weer gebonden aan maatregelen

door | jul 29, 2021 | Blog

Het zijn roerige tijden en dan drukken we ons nog zacht uit. Waar we een aantal weken geleden nog meer speelruimte kregen, zitten we ondertussen weer gebonden aan diverse maatregelen omtrent de horeca. Alle horecagelegenheden dienen om 0:00 uur gesloten te zijn. Hierdoor lopen wij als entertainmentclub veel klandizie mis. Bovendien is de nabije toekomst hoogst onzeker, want wat gaat er verder gebeuren met betrekking tot de maatregelen? Nederland is momenteel code rood, waardoor toeristen en ook buitenlandse dames huiverig zijn om ons land te bezoeken. En moeten wij straks, na de toch al rustige zomervakantie, weer verplicht de deuren sluiten?

Er zijn veel onzekerheden, maar wij maken er (ondanks alle restricties) het beste van en verwelkomen u graag in onze sfeervolle club in Den Helder! Wij houden ons strikt aan alle maatregelen, welke door de overheid zijn opgesteld. Zo controleren wij uw temperatuur bij binnenkomst en vragen wij u om uw handen te desinfecteren wanneer u onze club betreed.

Hierbij hebben wij ook uw medewerking nodig, want wij willen koste wat het kost boetes voorkomen en bovendien de veiligheid van ons personeel en onze klanten kunnen waarborgen. Dus heeft u klachten welke horen bij het coronavirus, help dan uzelf en onszelf door niet naar onze club in Den Helder te komen, maar door thuis te blijven. Enkel zo kunnen we hopelijk zo snel mogelijk terug naar normaal, zodat wij zonder restricties u een geweldige avond kunnen bezorgen!

Kortom, het zijn onzekere tijden, niet alleen voor u, maar ook zeker voor ons. Maar enkel samen komen wij hier doorheen. Ondanks alle maatregelen, kunnen wij u een zeer aangename avond bezorgen. Daarom hopen wij u snel te kunnen verwelkomen in Club The Rosegarden te Den Helder!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs