Entertainmentclub The Rosegarden opent weer de deuren!

door | feb 9, 2022 | Blog

Eindelijk mogen wij weer goed nieuws melden! De deuren van Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zijn namelijk weer geopend. Weliswaar zijn er nog vele restricties waar we ons aan moeten houden, maar het begin is er in ieder geval. Van woensdag tot en met zaterdag zijn wij tussen 16:00 uur en 22:00 uur geopend. Wel is de toegang nog altijd op reservering, dus hou hier rekening mee voordat je The Rosegarden wilt gaan bezoeken.

De maatregelen zijn nog altijd streng en liever zouden we met nog betere berichten willen komen, maar een bezoek aan The Rosegarden is in ieder geval weer mogelijk. Kom ouderwets genieten in onze entertainmentclub in Den Helder. Reserveer jouw plaatsje in The Rosegarden door ons te bellen, dit kan vanaf 13:00 uur op telefoonnummer 06-31215245.

Geniet in onze smaakvolle ingerichte kamers van de ongedwongen sfeer die entertainmentclub The Rosegarden te bieden heeft. Op het gebied van entertainment is helaas nog niet veel mogelijk, maar zodra dit ook weer binnen de maatregelen valt, zullen wij hier uiteraard direct actie in ondernemen. Dit zodat wij u de optimale beleving kunnen bieden in onze entertainmentclub.

Echter zitten we tot deze tijd vast aan een aantal maatregelen, waar wij ons vanzelfsprekend aan houden. Zo houden wij de hygiënestandaarden binnen The Rosegarden nauwlettend in de gaten, zodat een veilig bezoek gegarandeerd is.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze sfeervolle entertainmentclub. Reserveer uw plaats vanaf 13:00 uur en dan zien wij u graag op het door u gereserveerde tijdstip (van woensdag tot en met zaterdag tussen 16:00 uur en 22:00 uur) verschijnen.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs