Warmte en gezelligheid in de herfst in club The Rosegarden Den Helder

door | okt 18, 2018 | Blog

Het is weer volop herfst in Nederland. De verwachting is dat de temperaturen snel zullen dalen en de dagen gaan korter worden. Een natuurlijke reactie van de mens is het opzoeken van warmte en gezelligheid. In onze smaakvol ingerichte club in hartje Den Helder kunt u heerlijk genieten van een drankje aan de bar. De dames gaan graag een conversatie met u aan.

Kamer met sauna en jacuzzi

Wij hebben verschillende kamers waar u zich met de dame van uw keuze kunt terugtrekken. Ons paradepaardje is de ruime kamer met sauna en jacuzzi. Juist in dit kille jaargetijde is een verblijf in de sauna een heerlijke ervaring. In de kamer bevindt zich ook een douche. Na de hitte van de sauna kan een koude douche verkoeling brengen. Ook kunt u heerlijk genieten van de jacuzzi. Kortom: Een kamer voor de fijnproevers die waarde hechten aan absolute luxe.

Gezellige kamer met ligbad

Naast de kamer met sauna en jacuzzi kunt u ook gebruikmaken van de kamer met ligbad. In deze kamer kunt u met uw gastvrouw genieten van ontspanning op alle gebieden. De dame zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt en u kunt heerlijk op temperatuur komen in een heet bad.

Meerdere kamers met wasgelegenheid

Ook beschikken wij over meerdere gezellige kamers met wasgelegenheid. Hier kunt u even ontsnappen aan de beslommeringen van alledag en u laten verwennen door één van de dames.

Door de veelzijdigheid van ons aanbod aan kamers is er voor elke smaak wel een passende gelegenheid. Komt u ook gauw genieten van de warmte en gezelligheid in onze spannende entertainment club? Wij zullen u niet teleurstellen en ons team doet er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Wij dragen onze klanten een warm hart toe en daarom hebben wij gezorgd voor een uitnodigende omgeving in club The Rosegarden.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs