Club The Rosegarden is gesloten van 21 december 2018 tot 7 januari 2019

door | nov 23, 2019 | Blog

De feestdagen staan weer voor de deur. Heel Nederland leeft al toe naar de gezelligheid van de kerstdagen. En tja ook komt 2018 binnenkort ten einde en gaan we 2019 begroeten. Het afgelopen jaar heeft entertainmentclub The Rosegarden een succesvol jaar beleefd. Wij bedanken al onze klanten voor hun gewaardeerde bezoeken.

Wij gaan sluiten! Maar schrikt u niet dit is slechts tijdelijk. Vanaf 21 december gaan onze gastvrouwen ook genieten van de feestdagen. Op 7 januari 2019 bent u weer van harte welkom in onze sfeervolle club in hartje Den Helder.

Prettige kerstdagen en een goed uiteinde

Kerst wordt door de meeste mensen beschouwd als de mooiste tijd van het jaar. Samen met de familie helemaal in de sfeer komen. Ook de dames die u het afgelopen jaar bediend hebben kijken al uit naar deze periode. Op 7 januari zwaaien de deuren van The Rosegarden weer open en verwelkomen wij u weer met volop nieuwe energie.

Al onze klanten en bezoekers van de website wensen wij hele fijne kerstdagen en een goed begin van 2019. Laat uw eigen champagnekurken maar knallen! Op 7 januari staan onze flessen weer klaar voor u en kunt u weer heerlijk de warmte opzoeken in de gezellige ambiance van onze entertainmentclub.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs