Onze deuren zijn weer geopend!

door | mei 19, 2021 | Niet gecategoriseerd

De aangekondigde versoepelingen omtrent de maatregelen rondom het coronavirus gaan door! Dit betekent dat Club The Rosegarden de deuren weer mag openen. Uiteraard dienen wij nog rekening te houden met diverse regels, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze openingstijden voorlopig aan te passen. Verder controleren wij bij binnenkomst elke klant op temperatuur en verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren voordat u onze entertainmentclub betreed.

Vanwege het feit dat de horeca nog altijd niet volledig geopend is, blijft onze entertainmentclub op maandag gesloten. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag van 20:00 uur tot 02:00 uur open en op vrijdag en zaterdag van 20:00 uur tot 04:00 uur.

Binnen Club The Rosegarden kunt u rekenen op een aantal oude vertrouwde meiden, maar daarnaast hebben wij ook aanwas van enkele nieuwe meiden. Zo krijgt onze entertainmentclub een volledig andere dimensie en kunt u uw avond geheel naar eigen smaak invullen.

Heeft u lekker op het terras mogen vertoeven en wilt u deze gezelligheid graag doorzetten tot in de late uurtjes? Kom dan gezellig binnen bij Club The Rosegarden. Wij zijn helemaal klaar voor uw komst en bezorgen u graag een fantastische avond zoals u deze van ons gewend bent. 

Wij hopen snel op meer versoepelingen, maar tot deze tijd gaan wij er volledig voor op de huidige manier en maken we er gezamenlijk een sfeervolle avond van in Club The Rosegarden!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs