Maatregelen dwingt Entertainmentclub The Rosegarden tot tijdelijke oplossingen

door | nov 24, 2021 | Blog

De huidige maatregelen in de bestrijding van het coronavirus vraagt ook bij onze entertainmentclub weer om de nodige aanpassingen. En niet zomaar aanpassingen. Onze openingstijden zijn noodgedwongen drastisch op de schop gegooid. Vanwege de maatregelen moeten sekswerkers verplicht de deuren sluiten vanaf 18:00 uur. Wij hopen dat we u snel van beter nieuws kunnen voorzien, want op deze manier kunnen wij onze klanten niet optimaal bedienen.

Onze openingstijden zijn, in ieder geval voor de komende weken tot 4 december, aangepast. Wij zijn enkel op reservering geopend vanaf 13:00 uur in de middag en sluiten onze deuren, zoals aangegeven, om 18:00 uur. Noodgedwongen moeten wij dus weer het roer omgooien, maar wij blijven niet bij de pakken neerzitten en hopen u op deze manier toch te kunnen verwelkomen in Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder.

Daarnaast kunt u, zoals eerder vermeld in onze blog, nog altijd een kamer bij ons huren. Hierbij kunnen wij u veiligheid (aangaande de maatregelen omtrent het coronavirus) garanderen. Zoals ook eerder vermeld, is prostitutie hierbij niet mogelijk en kunt u de kamers enkel huren met uw eigen gezelschap van maximaal vier personen.

Wilt u bij ons langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom tijdens onze (aangepaste) openingstijden. Wel is het verplicht om van tevoren uw reservering door te geven. Dit kunt u doen door ons te contacteren via 06-31215245. Nogmaals hopen wij snel dat wij u spoedig van positiever nieuws kunnen voorzien, maar momenteel is het even niet anders. Tot die tijd komen we hier samen doorheen en willen wij u in deze stressvolle tijd een aangenaam verblijf bezorgen in onze club!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs