Club The Rosegarden bestaat zeven jaar

door | jan 14, 2019 | Blog

Op 6 februari 2019 bestaat Club The Rosegarden zeven jaar en dat willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om het verblijf op deze dag in onze gezellige entertainment club nog prettiger te maken rekenen wij op deze dag voor het bier de halve prijs. Iedereen die een bezoek aan de club brengt inclusief een samenzijn met een dame krijgt een stempelkaart. Bij elke volgende keer krijgt de klant een stempel. Omdat de club zeven jaar geleden is geopend heeft de kaart ruimte voor zeven stempels.

50 procent korting met een volle stempelkaart

Een volle kaart geeft recht op een korting van 50 procent wanneer u zich voor een willekeurig tijdsbestek terugtrekt met de dame van uw keuze in één van onze sfeervol ingerichte kamers. De stempelkaart is een jaar geldig. U heeft tot 6 februari 2020 de tijd om de benodigde stempels te verzamelen. De afgelopen jaren heeft The Rosegarden zich mogen verheugen in een goede belangstelling in hartje Den Helder. De smaakvolle ambiance en onze spontane en communicatieve gastvrouwen hebben hier hun steentje aan bijgedragen. Wij zien de komende jaren vol vertrouwen tegemoet en hopen naast onze vaste klanten ook u te mogen verwelkomen.

Van harte welkom in Club The Rosegarden

Natuurlijk bent u naast 6 februari ook altijd welkom gedurende onze openingstijden. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 20:00 uur tot 04:00 uur. Neemt u plaats aan de bar voor een drankje en bent u in de stemming dan kunt u met de dame van uw keuze verblijven in één van de verschillende kamers met uiteenlopende faciliteiten. Ook kunt u genieten van het entertainment wat wij op geregelde tijden verzorgen. Al met al reden genoeg om de club te bezoeken. 6 februari is de dag voor een bescheiden feestje. Zien wij u dan? Wij hebben iets te vieren en delen dat graag met u.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs