Ylona Meeuwis, de eigenaresse van club The Rosegarden in Den Helder

door | apr 10, 2019 | Blog

Graag stel ik mij even voor aan de lezers van dit blog. Mijn naam is Ylona Meeuwis en ik ben de eigenaresse van de erotische club The Rosegarden in hartje Den Helder. Deze entertainment club heeft veel te bieden. U kunt plaatsnemen aan de bar en natuurlijk kunt u zich terugtrekken in één van de smaakvol ingerichte kamers met de dame van uw keuze. Naast mijn werkzaamheden in de club onder andere aan de bar die ik zes dagen per week uitvoer ben ik ook de steun en toeverlaat voor de dames. Ik wil dat de gastvrouwen zich prettig voelen in de club. Je kunt mij bijna een psycholoog noemen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor klanten mochten zij vragen hebben.

Daarnaast doen wij de naam entertainment club eer aan door het organiseren van allerlei activiteiten. U kunt hierbij denken aan vrijgezellenfeesten en karaokeavonden.

Maatschappelijke functie van de club

Mijn opvatting is dat onze club ook een maatschappelijke functie moet vervullen. Er zijn talrijke redenen te bedenken waarom iemand kiest voor een bezoek aan The Rosegarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een man wiens partner kortgeleden is overleden en niet toe is aan een nieuwe relatie in welke vorm dan ook. Empathie voor zijn situatie en een warm lichaam kunnen verlichting brengen in de nare situatie waarin hij zich bevindt. Hierin vervullen onze dames ook een belangrijke rol. Hoewel het vaak een taboe is ontvangen wij ook klanten die onvoldoende voldoening halen uit hun seksleven en bij ons aan hun trekken komen.

Zes dagen per week en 10 uur per dag met veel plezier

De club opent om acht uur ’s avonds. Ik ben een uur van tevoren aanwezig om de bar in gereedheid te brengen en check alle kamers of zij schoon en hygiënisch zijn. Om vier uur ’s nachts sluit de club, maar dan is voor mij de kous nog niet af. Om de club voor te bereiden op de volgende dag maak ik alles schoon zodat de klanten weer in een kraakheldere omgeving komen. Om vijf uur verlaat ik de club. Lange “dagen” van tien uur maar ik doe het met heel veel plezier en dat merkt u aan de fijne sfeer in club The Rosegarden.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs