Vakantiesluiting Entertainmentclub The Rosegarden

door | jul 22, 2022 | Blog

De zomerperiode is in veel gevallen ook bij ons in de entertainmentclub een periode dat het een stuk rustiger is. Dit is wegens uiteenlopende redenen, maar zal met name te maken hebben met de vakantieperiode door heel het land. Hierom hebben wij besloten om The Rosegarden in Den Helder te sluiten voor de periode van één week. Deze sluiting zal plaatsvinden van 30 juli tot en met 8 augustus.

Na deze korte sluiting/vakantie zullen wij weer vol goede moed voor u open gaan en u voorzien van een sensuele en spectaculaire avond. Hopelijk zien wij u dan ook snel weer terug in onze entertainmentclub in Den Helder!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs