Groot feest in Club The Rosegarden in Den Helder

door | sep 12, 2018 | Blog

Zaterdag 13 oktober is het groot feest in Club The Rosegarden! DJ Theetje uit Wieringen komt een wervelende show verzorgen in uw favoriete entertainmentclub in hartje Den Helder. De eerste klanken komen om 21:00 uur uit de luidsprekers en het feest gaat door tot zondag 14 oktober 4:00 uur. U kunt rekenen op een breed muzikaal repertoire waardoor de voetjes zeker van de vloer zullen komen.

Goedkoop bier voor meer plezier

Aangezien de club een laagdrempelig karakter heeft is vooraf reserveren niet nodig ondanks dat er een grote opkomst verwacht wordt. Ook vragen wij geen toegangsprijzen en om het plezier nog groter te maken voor de feestvierders wordt de prijs van het bier gehalveerd. Op deze avond betaalt u slechts € 2,50 voor een heerlijk gekoeld biertje.

Entertainment bij The Rosegarden

Door het bieden van spetterend entertainment is The Rosegarden mede groot geworden. Wij zijn voortdurend op zoek naar leuke evenementen om onze bezoekers te vermaken. Hierdoor zijn wij een gevestigde naam geworden in de regio. Veel bezoekers keren regelmatig terug. Ook u verwelkomen wij graag in onze gezellige club. U zult zich gauw op uw gemak voelen in de ontspannende atmosfeer en het gezelschap van onze uitdagende gastvrouwen.

Erotische bingo

Om deze avond nog spannender te maken organiseren wij een erotische bingo. U koopt uw lootjes en maakt kans op leuke en ondeugende prijzen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan aanstekers met een blote vrouw, kalenders met erotische afbeeldingen en shotglazen met erotische motieven. Maar de hoofdprijs mag er zeker ook zijn. De hoofdprijs bestaat uit een verblijf van een half uur met een dame van uw keuze in één van de smaakvol ingerichte kamers die The Rosegarden rijk is. U kunt zich voorstellen dat dit een hele fijne avond en nacht gaat worden op 13 en 14 oktober. DJ Theetje verzorgt een wervelend optreden zodat u tot diep in de nacht het entertainment kunt beleven wat u niet snel zult vergeten. Kom dus massaal naar onze club in Den Helder. Wij doen er alles aan om u het naar de zin te maken.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs