Boek nu ook overdag uw kamer bij Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder

door | aug 27, 2021 | Blog

Zoals u weet is Entertainmentclub The Rosegarden van dinsdag tot en met zaterdag in de avonduren geopend, maar ook overdag is het tegenwoordig mogelijk om te genieten in de sfeervol ingerichte kamers. Stap in de warme sauna of vertoef een aantal uren lang in het bubbelbad, de kamer is helemaal van u en uw gezelschap.

The Rosegarden biedt twee kamers aan, welke u overdag van maandag tot en met zondag kunt boeken voor minimaal 2 uur en maximaal 6 uur. U kunt kiezen voor een kamer met sauna of een kamer zonder sauna. Belangrijk om te weten is dat prostitutie hierbij niet tot de mogelijkheden behoort en de beide kamers geschikt zijn voor een gezelschap van maximaal 4 personen.

Maak uw arrangement compleet door middel van diverse extra’s. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van de massagetafel (inclusief olie), een heerlijke fles rode/witte wijn of een fles bubbels. Heeft u interesse om een van onze kamers voor een aantal uur te boeken? Dan kunt u deze rechtstreeks boeken via de site van Secret Rooms of Privesauna.nl. Hierbij kunt u direct de eventuele extra opties selecteren om uw verblijf compleet te maken.

Doordat de kamers enkel beschikbaar zijn buiten de openingstijden van The Rosegarden, bent u ervan verzekerd dat u kunt genieten in alle rust en de privacy van u en uw gezelschap te allen tijde gewaarborgd is. U komt via een andere ingang binnen en komt enkel in contact met de gastvrouw.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met The Rosegarden. Wij zijn u graag van dienst en kunnen niet wachten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs