Onze lente en zomer actie 2018 in club The Rosegarden in Den Helder

door | jun 15, 2018 | Blog

Nu de temperaturen langzaam oplopen is een heerlijk verkoelend Amstel bright biertje een aantrekkelijk idee. Daarom hebben wij deze lente en zomer een verfrissende aanbieding. Neem plaats aan onze sfeervolle bar en trakteer uzelf en een dame van uw keuze op een koud biertje.

Wij bieden 6 flesjes aan voor slechts €20! Een prima gelegenheid om in de stemming te komen en wat de avond en nacht verder brengt dat laten wij graag aan uw fantasie over. Onze dames gaan graag een conversatie met u aan aan de bar en als u zover bent dan kunt u zich met de dame van uw keuze terugtrekken in één van de smaakvol ingerichte kamers.

Nachtbrakers kunnen tot 04:00 uur terecht

Wij gaan van maandag tot en met zaterdag open om 20:00 uur en sluiten pas om 04:00 uur. Zondags zijn wij gesloten, zodat de biertjes lekker gekoeld worden voor de volgende dag en de dames weer nieuwe energie op kunnen doen om u vanaf maandag weer heerlijk te verwennen. Door het laagdrempelige karakter van onze entertainment club in hartje Den Helder zult u zich al gauw welkom voelen. Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke avond of nacht te bezorgen. De kamers hebben verschillende faciliteiten. Bent u een liefhebber van een sauna, dan kunt u kiezen voor de kamer met sauna. Ook is er een mogelijkheid om te genieten van een kamer met een ligbad of jacuzzi. Onze prachtige dames voldoen graag aan uw wensen, maar zijn niet altijd voor alles in. Het is wenselijk dat u dit bespreekt met de dame van uw keuze om teleurstellingen te voorkomen. Als alles duidelijk is staat er niets meer in de weg om te genieten.

Een lekker Amstel bright biertje als afsluiting

Bent u verhit geraakt, dan is een Amstel bright biertje een goede afsluiting. Met deze prijs zal die extra lekker smaken. Kom het zelf ervaren, u bent van harte welkom in onze club!

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs