Entertainmentclub The Rosegarden heeft weer vacatures!

door | mrt 18, 2022 | Blog

The Rosegarden in Den Helder is weer geopend, na een zeer moeilijke tijd met meerdere malen een gedwongen sluiting. We zijn dolgelukkig dat het allemaal weer mag en kijken ook zeer positief tegen de komende tijd aan. Onze entertainmentclub is weer open op de normale tijden, maar wel met de aanpassing dat onze club voorlopig op maandag gesloten is.

Alles mag dus weer en dat betekent dat wij u ook weer met open armen ontvangen, echter zijn wij door de coronacrisis een aantal dames ‘kwijtgeraakt’, waardoor wij een nieuwe aanwas van dames goed kunnen gebruiken. Dit geldt voor zowel Nederlandse als buitenlandse dames. Binnen onze gezellige groep meiden voelen nieuwe dames zich snel op hun gemak.

Ben jij iemand die klanten op erotisch en communicatief gebied het helemaal naar de zin kunt maken? Dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! We zijn blij dat alles weer mag, maar hebben nog een lange weg te gaan.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze entertainmentclub. En zullen alles in het werk stellen om uw beleving zoals vanouds te maken!

 

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs