Succesvol zevenjarig bestaan van Club The Rosegarden

door | feb 13, 2019 | Blog

De viering van het zevenjarig bestaan van Club The Rosegarden op 6 februari 2019 is een succes geworden. Wij hebben met zijn allen gezorgd voor een gezellige avond en nacht. Het bier voor de halve prijs heeft rijkelijk gevloeid en de heren hebben zich uitstekend vermaakt met onze charmante en onderhoudende gastvrouwen.

Stempelkaarten voor onze gasten

Om het jubileum verder te vieren delen wij stempelkaarten uit aan diegenen die onze entertainment club bezoeken en genieten van een intiem verblijf met één van onze sensuele dames. Bij elk volgend bezoek krijgt de klant een stempel. Op de stempelkaart passen zeven stempels vanwege het zevenjarig bestaan van onze club. Het feest is inmiddels gevierd. Maar wij willen onze klanten toch nog iets speciaals gunnen als dank voor hun bezoek en vertrouwen in de afgelopen zeven jaar. Wij zien de komende zeven jaar met veel enthousiasme tegemoet en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en activiteiten voor u om van te genieten.

Volle kaart betekent 50 procent korting

Als de kaart vol is en daarvoor heeft u maar liefst nog de tijd tot 6 februari 2020 dan krijgt u 50 procent korting op uw bezoek aan uw dame. Naar welke tijdsduur en welke kamer uw voorkeur ook uitgaat, u kunt aanspraak maken op de korting. Als u zich heeft overtuigd van de sfeervolle ambiance van Club The Rosegarden en de spontaniteit van onze gastvrouwen dan is een volgend bezoek aan onze club voor de hand liggend.

Al ruim zeven jaar weten onze vaste klanten ons in het centrum van Den Helder te vinden en dat heeft een reden. Wilt u ook genieten van een drankje aan onze gezellige bar met een dame van uw keuze en alles wat daar uit voortkomt? En wilt u daarnaast spetterend entertainment bijwonen? Komt u ons dan bezoeken om het zelf te ervaren. Voor u het weet is de stempelkaart vol en kunt u uw beloning in ontvangst nemen.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs