Verwend worden door de dames van The Rosegarden in Den Helder

door | mei 9, 2018 | Blog

In onze sfeervolle club The Rosegarden in hartje Den Helder werken enthousiaste dames van verschillende nationaliteiten. Een aantal van onze gastvrouwen spreekt meerdere talen, maar alle dames zijn zeker ook een voorstander van body-language. Zij bruisen van de energie en gaan graag een gesprek met u aan.

De dames hebben hun eigen voorkeuren om het u naar de zin te maken, u maakt uw keuze uit een hecht team van gastvrouwen en kunt het gesprek en meer voortzetten in één van onze smaakvol ingerichte kamers. Uw gastvrouw bezorgt u onvergetelijke momenten in een ontspannen omgeving. Wilt u een blondine of een dame met ravenzwart haar? Gaat uw voorkeur uit naar grote borsten, een slank of juist een redelijk gezet postuur? Grote kans dat wij u kennis kunnen laten maken met de gastvrouw van uw wensen.

De gastvrouw van uw keuze behandelt u met respect

Onze dames zijn ook geselecteerd op hun omgangsvormen. Zij behandelen u met respect en het is logisch dat zij dat ook van u verwachten. Gezelligheid staat voorop bij The Rosegarden. Als het allemaal klopt dan staat niets meer in de weg om samen te genieten. Niet alle dames zijn altijd aanwezig, dus heeft u ervaring met een gastvrouw die volledig aan uw wensen voldoet neem dan vooraf even contact op. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat zij u kan begroeten in onze gezellige bar.

Een aantal van de dames staat open voor stoute en kinky spelletjes, alle dames hebben veel pit maar geven wel eerlijk hun grenzen aan. Hierdoor voorkomt u teleurstellingen, want dat is het laatste wat wij willen. De club is laagdrempelig, wij willen dat iedereen zich welkom voelt, daarom vragen wij onder andere geen entreegelden. Wij hopen dat u snel kennis met ons komt maken, onze dames wachten op uw bezoek voor een heerlijk drankje aan de bar en alles wat daar verder uit voortvloeit. Laat ons u verwennen op de manier die u wenst en mag verwachten van een professioneel ingestelde club.

NIEUWSTE VAN CLUB THE ROSEGARDEN

© 2024 Club the Rosegarden |  Power Internet B.V. |  RJHosting | Power For Jobs