Oktober 2021

Corona update | Donatie

Boek nu ook overdag uw kamer bij Entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder

27 augustus 2021 BlogNL

Zoals u weet is Entertainmentclub The Rosegarden van dinsdag tot en met zaterdag in de avonduren geopend, maar ook overdag is het tegenwoordig mogelijk om te genieten in de sfeervol ingerichte kamers. Stap in de warme sauna of vertoef een aantal uren lang in het bubbelbad, de kamer is helemaal van u en uw gezelschap.

The Rosegarden biedt twee kamers aan, welke u overdag van maandag tot en met zondag kunt boeken voor minimaal 2 uur en maximaal 6 uur. U kunt kiezen voor een kamer met sauna of een kamer zonder sauna. Belangrijk om te weten is dat prostitutie hierbij niet tot de mogelijkheden behoort en de beide kamers geschikt zijn voor een gezelschap van maximaal 4 personen.

Maak uw arrangement compleet door middel van diverse extra’s. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van de massagetafel (inclusief olie), een heerlijke fles rode/witte wijn of een fles bubbels. Heeft u interesse om een van onze kamers voor een aantal uur te boeken? Dan kunt u deze rechtstreeks boeken via de site van Secret Rooms of Privesauna.nl. Hierbij kunt u direct de eventuele extra opties selecteren om uw verblijf compleet te maken.

Doordat de kamers enkel beschikbaar zijn buiten de openingstijden van The Rosegarden, bent u ervan verzekerd dat u kunt genieten in alle rust en de privacy van u en uw gezelschap te allen tijde gewaarborgd is. U komt via een andere ingang binnen en komt enkel in contact met de gastvrouw.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met The Rosegarden. Wij zijn u graag van dienst en kunnen niet wachten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

K2_TAGS

Entertainmentclub The Rosegarden toch weer gebonden aan maatregelen

29 juli 2021 BlogNL

Het zijn roerige tijden en dan drukken we ons nog zacht uit. Waar we een aantal weken geleden nog meer speelruimte kregen, zitten we ondertussen weer gebonden aan diverse maatregelen omtrent de horeca. Alle horecagelegenheden dienen om 0:00 uur gesloten te zijn. Hierdoor lopen wij als entertainmentclub veel klandizie mis. Bovendien is de nabije toekomst hoogst onzeker, want wat gaat er verder gebeuren met betrekking tot de maatregelen? Nederland is momenteel code rood, waardoor toeristen en ook buitenlandse dames huiverig zijn om ons land te bezoeken. En moeten wij straks, na de toch al rustige zomervakantie, weer verplicht de deuren sluiten?

Er zijn veel onzekerheden, maar wij maken er (ondanks alle restricties) het beste van en verwelkomen u graag in onze sfeervolle club in Den Helder! Wij houden ons strikt aan alle maatregelen, welke door de overheid zijn opgesteld. Zo controleren wij uw temperatuur bij binnenkomst en vragen wij u om uw handen te desinfecteren wanneer u onze club betreed.

Hierbij hebben wij ook uw medewerking nodig, want wij willen koste wat het kost boetes voorkomen en bovendien de veiligheid van ons personeel en onze klanten kunnen waarborgen. Dus heeft u klachten welke horen bij het coronavirus, help dan uzelf en onszelf door niet naar onze club in Den Helder te komen, maar door thuis te blijven. Enkel zo kunnen we hopelijk zo snel mogelijk terug naar normaal, zodat wij zonder restricties u een geweldige avond kunnen bezorgen!

Kortom, het zijn onzekere tijden, niet alleen voor u, maar ook zeker voor ons. Maar enkel samen komen wij hier doorheen. Ondanks alle maatregelen, kunnen wij u een zeer aangename avond bezorgen. Daarom hopen wij u snel te kunnen verwelkomen in Club The Rosegarden te Den Helder!

Werken bij entertainmentclub The Rosegarden? Wij hebben vacatures!

01 juli 2021 BlogNL

Bij entertainmentclub The Rosegarden in Den Helder zijn wij altijd op zoek naar leuke en enthousiaste nieuwe meiden om ons team te versterken. Wij hebben reeds de beschikking over een gezellige groep meiden, maar mede door het coronavirus kunnen wij een nieuwe aanwas van dames goed gebruiken. Zowel Nederlandse als buitenlandse dames verwelkomen wij graag binnen ons team.

Ben jij iemand die goed met mensen om kunt gaan? Iemand die personen op erotisch en communicatief gebied het helemaal naar de zin kunt maken? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Heb je interesse? Dan maken we graag kennis met je!

Wat verwachten wij van jou?

Je bent sociaal, spontaan en weet klanten te boeien door middel van je uitdagende uitstraling. Wij hebben niet alleen de beschikking over Nederlands sprekende dames, maar ook over dames die de Spaanse en Engelse taal machtig zijn. Beheers jij een buitenlandse taal? Dan is dit zeker een pré! Door middel van je goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om een klik te ontwikkelen met de klant.

Wat betreft de werkweek, ben je vrij om deze in te delen. Onze entertainmentclub in Den Helder is geopend van maandag tot en met zaterdag. Vanzelfsprekend is het voor jezelf en voor ons handiger wanneer je op vaste dagen inzetbaar bent. Zo kun je immers sneller een vaste klantenkring werven.

Onze eisen op een rijtje:

  • Je bent 21 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van Europese identiteitspapieren
  • Je beschikt over een BSN nummer
  • Flexibiliteit is voor jou geen probleem
  • Je weet klanten op alle gebieden te boeien, zodat de kans groot is dat ze weer terugkomen

Wat bieden wij jou?:

  • Vertoeven in een fijne omgeving, waar geregeld entertainment wordt georganiseerd
  • Een gezellig team met leuke dames
  • Een aantrekkelijk salaris

Je treedt in dienst als zelfstandige. De afdracht van de belastingen verzorgen wij volgens het opting- in belastingsysteem. Elke maand ontvang je een salarisstrook conform de gewerkte uren met daarop de bruto en netto bedragen.

Kom met ons in contact!

Herken je je in het bovenstaande verhaal en voel je er veel voor om in ons enthousiaste team te komen werken? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel met Ylona Meeuwis op: +316-31215245. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

K2_TAGS

Onze deuren zijn weer geopend!

19 mei 2021 BlogNL

De aangekondigde versoepelingen omtrent de maatregelen rondom het coronavirus gaan door! Dit betekent dat Club The Rosegarden de deuren weer mag openen. Uiteraard dienen wij nog rekening te houden met diverse regels, waardoor wij genoodzaakt zijn om onze openingstijden voorlopig aan te passen. Verder controleren wij bij binnenkomst elke klant op temperatuur en verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren voordat u onze entertainmentclub betreed.

Vanwege het feit dat de horeca nog altijd niet volledig geopend is, blijft onze entertainmentclub op maandag gesloten. Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag van 20:00 uur tot 02:00 uur open en op vrijdag en zaterdag van 20:00 uur tot 04:00 uur.

Binnen Club The Rosegarden kunt u rekenen op een aantal oude vertrouwde meiden, maar daarnaast hebben wij ook aanwas van enkele nieuwe meiden. Zo krijgt onze entertainmentclub een volledig andere dimensie en kunt u uw avond geheel naar eigen smaak invullen.

Heeft u lekker op het terras mogen vertoeven en wilt u deze gezelligheid graag doorzetten tot in de late uurtjes? Kom dan gezellig binnen bij Club The Rosegarden. Wij zijn helemaal klaar voor uw komst en bezorgen u graag een fantastische avond zoals u deze van ons gewend bent. 

Wij hopen snel op meer versoepelingen, maar tot deze tijd gaan wij er volledig voor op de huidige manier en maken we er gezamenlijk een sfeervolle avond van in Club The Rosegarden!

Club The Rosegarden is gewoon geopend!

30 september 2020 BlogNL

Veelvuldig krijgen wij berichten hoe wij omgaan met de strengere maatregelen omtrent het coronavirus. Hier kunnen wij kort en krachtig over zijn: Club The Rosegarden is gewoon geopend! Echter vragen de nieuwe maatregelen wel om medewerking vanuit ons en onze klanten. Vandaar dat we deze nog nader toe willen lichten, dit om boetes te voorkomen.

Vanzelfsprekend rekening gehouden dient te worden met de anderhalve meter afstand binnen het bargedeelte.  Onze openingstijden worden even iets veranderd dan voorheen deze worden , van 20:00 uur tot 02:00 uur en vrijdag en zaterdag  van 20:00 uur tot 04:00 uur zoals u de laatste tijd al van ons gewend was, zullen wij bij binnenkomst uw temperatuur opmeten en u vragen om uw handen te desinfecteren.

Wij doen er binnen Club The Rosegarden alles aan om ook u een veilig bezoek te geven. Zo werden voorheen de kamers door verschillende dames gebruikt. Echter heeft nu elke dame haar vaste kamer en deze houden zij zelf schoon. Zo proberen wij het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk dat we elkaar hierbij helpen. Dus heeft u verkoudheidsklachten of verhoging/koorts, blijf alstublieft thuis. Daar helpt u uzelf, uw omgeving en ons ontzettend mee.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in Club The Rosegarden en hopen u, ondanks de strengere maatregelen, een sfeervolle avond te kunnen bezorgen.

Club The Rosegarden weer geopend per 1 juli!

01 juli 2020 BlogNL

Club The Rosegarden weer geopend per 1 juli!

Vanaf vandaag, 1 juli 2020, is Club The Rosegarden weer geopend! U bent vanaf vandaag weer van harte welkom bij ons op de Weststraat 62 in Den Helder.

Wel hanteren wij een strikt CORONA protocol, deze dient u op te volgen:

Blijf thuis : Als je last hebt van verkoudheidsklachten (Neusverkouden, Loopneus, Keelpijn, Hoest of Verhoging (38 °c of hoger)

Bij binnenkomst meten wij jouw temperatuur, dien je je handen te ontsmetten. Indien gewenst kunnen wij ons zelf beschermen, dit dien je van te voren aan te geven.

Natuurlijk maken wij de kamers schoon na elk bezoek, maar dat is logisch. Aan de bar dient u afstand te houden.

Groepen zijn ook welkom, deze dienen van te voren contact met ons op te nemen!

De karaoke is wel gesloten voorlopig.

Club The Rosegarden bestaat acht jaar

23 januari 2020 BlogNL

Op 6 februari 2020 bestaat Club The Rosegarden acht jaar en dat vraagt om een groot feest. Om 20:00 uur barsten de festiviteiten in volle hevigheid los. Onze DJ verzorgt deze avond en nacht de muziek. Hij is van alle markten thuis, dus u kunt genieten van discomuziek, Nederlandstalige muziek en ook mag onze beroemde karaoke niet ontbreken. Club the Rosegarden is een entertainment club dus mag het spannende entertainment niet ontbreken. Een buikdanseres geeft een sprankelend optreden weg met een slang.

K2_TAGS

Entertainmentclub in Den Helder The Rosegarden heeft vacatures!

21 januari 2020 BlogNL

Entertainmentclub The Rosegarden in hartje Den Helder heeft vacatures. Je komt te werken in een gezellige omgeving in een hecht team van gastvrouwen. Vind je het fijn om met mensen om te gaan en het hen op erotisch en communicatief gebied volledig naar de zin te maken en voldoe je aan de criteria dan zijn wij op zoek naar jou. Wij verwachten van jou goede omgangsvormen en communicatieve vaardigheden. Hebben wij jouw interesse gewekt lees dan vooral verder. Mogelijk maken wij binnenkort kennis met elkaar.

K2_TAGS

Entertainmentclub the Rosegarden heeft een missie

10 mei 2019 BlogNL

Entertainmentclub The Rosegarden in hartje Den Helder heeft sinds de oprichting, inmiddels meer dan zeven jaar geleden een missie: Het bieden van gezelligheid en comfort aan de gasten. Hiervoor hebben wij een huiselijke sfeer in de club gecreëerd en de kamers zeer smaakvol ingericht. U heeft de keuze uit een aantal verschillende kamers, elk met faciliteiten die voldoen aan uw individuele wensen.

K2_TAGS

Ylona Meeuwis, de eigenaresse van club The Rosegarden in Den Helder

10 april 2019 BlogNL

Graag stel ik mij even voor aan de lezers van dit blog. Mijn naam is Ylona Meeuwis en ik ben de eigenaresse van de erotische club The Rosegarden in hartje Den Helder. Deze entertainment club heeft veel te bieden. U kunt plaatsnemen aan de bar en natuurlijk kunt u zich terugtrekken in één van de smaakvol ingerichte kamers met de dame van uw keuze. Naast mijn werkzaamheden in de club onder andere aan de bar die ik zes dagen per week uitvoer ben ik ook de steun en toeverlaat voor de dames. Ik wil dat de gastvrouwen zich prettig voelen in de club. Je kunt mij bijna een psycholoog noemen. Ook ben ik het aanspreekpunt voor klanten mochten zij vragen hebben.

K2_TAGS

Over ons

The Rosegarden is een sfeervolle entertainment club in het hartje Den Helder. Deze zeer unieke club, nodigt u uit om eens langs te komen en in een ongedwongen sfeer te genieten van de warme en sfeervolle ambiance.

 

T: 0031(0)223-613216

 

Escort service

De Escort service van The Rosegarden is beschikbaar op openingstijden van de club. U kunt bellen naar 0031(0)-223-613216

The Rosegarden is in bezit van de benodigde vergunningen van de gemeente Den Helder.

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag   gesloten 
Dinsdag   20:00   02:00
Woensdag   20:00   02:00
Donderdag   20:00   02:00
Vrijdag   20:00   04:00
Zaterdag   20:00   04:00
Zondag   gesloten 

Vacatures